L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 14 de juny del 2016

Va a instal·lar-se "IKEA" a Tavernes?


És el rumor que ha corregut aquest matí per Tavernes quan molts veïns han vist mobles i més mobles amuntegats en punts de la ciutat i s'han pensat que formaven part d'algun comboi per proveir d'existències la nau que avia decidit muntar IKEA a la nostra ciutat.

Després de les corresponents indagacions resulta que no, que IKEA no ha sol·licitat llicència per instal·lar-s'hi - bo seria, no? - i que els guarros de torn - així de clar- n'han tornat a fer de les seues i han deixat abandonats en mig del carrer els mobles que ja no volen en sa casa.

Hi ha un ecoparc on deixar els mobles vells i demés trastos, però no... millor abandonar-los a la via pública i l'Ajuntament i els empleats ja s'apanyaran.

Com sempre no cal que cerques l'autor, o si algú els ha vist. Ningú sap res. I la malifeta de nou quedarà sense cap castic.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

dic jo que l'amo no estarà massa lluny... vull dir, que no crec q es traslladen trastos 200 o 300m des del seu origen, i si es vol trobar l'amo, ben be es podria identificar i prendre les mesures que es corresponguen, no cregueu?

Anònim ha dit...

Ningú els ha vist?
Això no es fa en cinc minuts!

Anònim ha dit...

Els mobles seran de qui els té a la porta!! No els portaran a casa un altre!!!

Anònim ha dit...

Amb tant de trasto, voleu dir que no hi ha cap indici que faça que la policia puga identificar de quí son.
No m'ho puc creure.
Està clar que hi ha que concienciar, pero també hi ha que sancionar i la policia local està per això (entre d'altres coses).

Anònim ha dit...

No crec que a la casa que li han possat els trastos fins a la porta quasi sense deixar entrar als propietaris hagen segut els veins els que ho han fet.
Tot fa suposar que el propietari de la casa es el que ha tret els trastos i deu ser prou facil de comprovar si es així o no.

Anònim ha dit...

La Policia ho te facil de trobar als responsables.
Que pregunten al veinat.

Anònim ha dit...

Jo pregunte l'ajuntament te un servei de recollida de trastos, que si mal no tinc entes, un dels dies es en dimarts, i es deuen traure la nit d'avans. S'ha consultat a l'ajuntament si tenien ordre de recollida en la zona afectada? Igual resulta que el propietari dels trastos ha donat avis de recollida al servei de l'ajuntament i no están culpable com pareix.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No consta que ningú avisara perquè anaren a arreplegar eixos trastos.

No tenen justificació.

Anònim ha dit...

Li han pegat bona buidada a eixa casa del carrer sant lluis...