L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de juliol del 2016

15 i 16 de juliol: Dotzena edició de "Pop al Carrer" "Desllunat clama Emergència!"


L’Ajuntament de Tavernes i LaCasaCalba, amb el suport de la Diputació de València, organitzen la 12a edició del festival estiuenc Pop al Carrer - Desllunat, els dies 15 i 16 de juliol a la platja de Tavernes de la Valldigna. El festival és gratuït.

Des de fa més d’una dècada se segueix convocant tot tipus de públic en la zona de La Goleta, un oasi enmig de ciment, en un espai que no pateix d’aglomeracions i que enguany, sota el lema Emergència! acollirà música en directe de diversos gèneres, teatre de titelles, cuina creativa i ecològica, circ, jocs populars amb materials reciclats i cinema en Súper-8. Una programació per a tots els públics i gratuïta, gairebé a la vora de la mar.

Enguany, a més, com a novetat, hi haurà la cuina creativa de Pep Solà (Fusta Orgànic – Gandia), que aportarà productes de la terra, ecològics i de proximitat.

El programa arranca divendres 15 de juliol a partir de les 20h de la vesprada quan es podran veure les actuacions d’Ona nua (cançó-pop, Alzira), projecte en solitari de Josep Pérez, que porta més de vint anys al món de la música tocant, cantant, produint i arranjant per a nombrosos artistes com ara Òscar Briz, Aljub, Néstor Mont o Limbotheque, entre altres; el cantautor Carles Pastor (cançó-folk, València) que presentarà el seu darrer treball Dies de ràdio, un disc d’aroma mediterrani on les guitarres i el violí són els principals protagonistes; Aucell Cantaire, projecte del mallorquí Toni Verd que debuta amb el seu primer disc oficial que parla sobre aquelles qüestions a les quals qualsevol ésser humà s’enfronta, tard o prompte; i la funció per a tots els públics que combina titelles, música i vídeo de la mà de la companyia De Paper (Cullera-Terrassa) amb Dins la panxa del llop, una interessant reconstrucció de la cadena alimentària feta amb molt d’humor i molta música, amb cançons originals i a mida per a l’espectacle.

La segona jornada del festival serà dissabte 16 de juliol a partir de les 19h on podreu gaudir de les actuacions de Calliope & Miquel Gil, un nou projecte d’experimentació on s’utilitza la música improvisada basada en el jazz i el so electrònic i que barreja la música amb la poesia, comptant amb la col·laboració de Miquel Gil; Gener (folk-rock, València) l’òpera prima dels quals, El Temps del Llop, els ha valgut dos Premis Ovidi; Esperit! (home-orquestra, Catalunya), el projecte més personal de Mau Boada que, després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, ha preparat l’espectacle La volta al món amb Esperit!; Herba Negra (hip-hop nostrat, Camp de Túria-Cocentaina) formació sorgida de les cendres dels desapareguts Rapsodes, i que fa música rap, combinant arrels, música negra, energia i elegància. Vindran a presentar el seu primer treball El renàixer d’abril; La Cris (impro-looping-pop, Gandia) que, amb el seu teclat i amb tota classe d’objectes improvisa un des-concert en el que el públic juga un paper important;  Cia. Coeficiente Cero (circ delirant, Mèxic) amb el seu espectacle El Rompe Récords, personatge a qui dóna vida Abraham Arzate i que, amb les seues aparents ximpleries, té com a propòsit fer riure al més escèptic.

A més, el festival comptarà amb activitats paral·leles com els jocs populars que han reinventat Quique i Adrià Ordines (Gandia) amb materials reciclats. També, divendres a la nit hi haurà una selecció de curts en super-8 a càrrec del cineasta i projeccionista de Tavernes de la Valldigna, Santiago Estruch, qui ens transportarà a l’ambient que es vivia en els primers cinemes, els cinemes de fira.