L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 31 de juliol del 2016

Aquesta pròxima setmana pot estar solucionat el desnivell de la Goleta


El desnivell de finals de la Goleta
Aquesta pròxima setmana, si no canvien les previsions de l'alcalde en funcions i regidor d'Hisenda, Perfecte Benavent, se solucionarà el problema del desnivell d'arena en l’últim tram de la platja de la Goleta.

Segons hem pogut conèixer, un responsable de l'empresa Cadersa de Gandia, empresa que disposa de la màquina adequada per a aplanar el graó d’arena, va estar en el lloc fa uns dies per a planificar el treball que no s'ha pogut efectuar abans per estar la màquina pesada en altres tasques.

Els treballs, segons Perfecto Benavent, es realitzaren en hores que la platja estiga lliure de turistes i totes les previsions són que serà durant la nit, amb la finalitat d'evitar molèsties i per motius de seguretat. S’intentarà que els treballs es realitzen en una sola jornada. 
 
Una de les actuacions de l'Ajuntament per solucionar el desnivell
Una vegada que l'Ajuntament ha aconseguit el permís de Costas, és possible dur a cap aquesta actuació que serà de molta major envergadura que les realitzades anteriorment. La màquina de l'empresa gandiana aplanarà el desnivell i el convertirà en un pendent més suau de forma que permeta l'accés a l'arena i al bany sense majors dificultats.

L’Ajuntament de Tavernes serà qui pagarà el cost dels treballs, com ha de fer en tant altres assumptes l’Administració responsable no atén les obligacions. Tal com vam informar, en la concentració del passat 15 de juliol a València per a exigir solucions a la Demarcació de Costas, entitat que depèn del govern de Rajoy i a qui correspon aquesta actuació, es va rebre com a resposta que no es podia actuar per falta de pressupost, amb la qual cosa l'Ajuntament haurà de córrer amb la despesa. 
 
Concentració del passat 15 de juliol
Les contínues aportacions d'arena s'ha vist que no és solució a la perduda constant d'arena que pateix la platja de la Goleta. Mentrestant, passen els anys, i l'execució d'un projecte definitiu que pose fi al problema segueix sense vindre, i any rere any la inversió en aportacions d'arena se les traga la mar.