L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 11 de juliol del 2016

Dimecres "Dia de la Sang" actuació d'Urbàlia Rurana al Clot de la Font


Aquest dimecres, 13 de juliol, celebrem el Dia de la Sang o Dia del Clot de la Font. Al porrat, s'ha anunciat l'actuació d'Urbàlia Rurana a partir de les 20'30 hores. 

Urbàlia Rurana fa més de dues dècades que conrea el seu estil particular de música popular i mediterrània. Amb les cançons i melodies populars de les comarques valencianes (havaneres i cançons de taverna, jotes cantades, romanços i cançons de colla) i dels països mediterranis veïns (zonaràdikos, tarantel·la, branda, hassapiko...), Urbàlia Rurana ens convida a gaudir apassionadament de la música popular de casa nostra i de la contornada, en format de concert i ball de plaça..

A més de les veus, la seua instrumentació, exclusivament acústica, inclou dolçaines, flautes, mandolina, mandola, guitarró, acordió, bateria i altres percussions.

Avui, amb 5 discos a l’esquena, diversos premis, centenars de concerts a casa i en múltiples països europeus, i el reconeixement de crítica i públic, ha esdevingut una de les formacions fonamentals del folk valencià.

Formació:

Josep Sebastià: dolçaina, flauta, tarota i veu
Carles Gil: acordió, mandolina i veu
Toni Torregrossa: guitarra, guitarró i veu
Bernat Pellisser: bateria
Joan Buigues: tuba
Mariajo Algarra: animació de ball