L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de juliol del 2016

La Banda Jove de Tavernes participa en el festival de Simat



La Banda Jove de la Unió Musical de Tavernes va participar ahir conjuntament amb la Societat Musical de Simat en el “XXVé Festival de la Valldigna de Bandes de Musica” celebrat a Simat. La participació de la banda vallera tenia lloc dins del programa d’intercanvis musicals, mitjançant el qual vam poder gaudir de la musica de la banda de Simat en el concert de la capella de la platja.

La Banda Jove de Tavernes va interpretar el pasdoble “Evocación” deCebrián Ruíz, “Granada” de Lara, “Queen in concert” de Queen i “Ros Roy” de Haan, dirigida per José Luis Palomares Peñalba. 

La banda de Simat va oferir el pasdoble “La vereda” de Navarro; “World Fasntasy” de Haan, l’obertura “Colosseum” de Lujan i “Madera” de Foroll, sota la batuta de Jorge Antonio Colom Muñoz. 

Talment com va passar en el concert de la platja, Angela Palomares va tocar la flauta travessera a les dues bandes. 

El concert va ser de bon qualitat, cosa ja esperada atés el renom que tenen les dues bandes, dirigides per dos grans professionals com son Colom Muñoz i Palomares Peñalba. Així ho van entendre els afeccionats, que premiaren la interpretació de les obres amb forts aplaudiments.