L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de juliol del 2016

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i membres de la corporació visiten les instal·lacions de l'Iboga


La diputada Pilar Moncho en el centre de la fotografia

La diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i regidors de l’Ajuntament de Tavernes, acompanyats d’un dels organitzadors, Àlvaro Garro, van visitar les instal·lacions de l'Iboga Summer Festival abans de l'inici dels concerts anunciats.

El festival, que compta amb el suport de Turisme de la Diputació de València i de l'Ajuntament de Tavernes s'iniciava ahir dijous a la platja de la Goleta de Tavernes i segons explicaven els responsables s’ha muntat per a reunir a 30.000 persones durant els dies que dura el festival.

Iboga Summer Festival és l’única cita estival a Espanya especialitzada en música balkan, gipsy, ska, swing i mestissatge i celebra la quarta edició en la platja de Tavernes de la Valldigna, després d’haver reunit 22.000 persones l’estiu passat.

La visita de la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i dels representants del consistori els va permetre conéixer les zones habilitades d’acampada, la zona de concerts,
la carpa de circ que acollirà actuacions, batucades, sessions de DJ, així com xarrades i tallers i tot el conjunt de les instal·lacions complementàries que ofereixen als visitants tot allò indispensable que puguen necessitar en aquests dies d'estança a Tavernes.