L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 14 de juliol del 2016

La ministra de Foment, Ana Pastor, del PP, de mal record per als valencians, no va demanar disculpes.



El senador de Compromís, Carles Mulet, ha afirmat que la ministra en funcions de Foment, Ana Pastor, del PP, abans d'inaugurar la remodelació del moll de la Costa del Port de València, hauria d’haver demanat disculpes pel maltractament infligit durant anys pel seu departament a tot el País Valencià i especialment a la capital, a València. 
 
Per a Mulet “Foment ha faltat al respecte als valencians durant anys de forma reiterada. El PP considera el País Valencià com a territori per saquejar i maltractar, i no per invertir”. 
 
Al respecte ha culpat a la ministra Pastor de: 
 
1. Ser la responsable del caos de la línia C6, amb les obres del tercer carril.
2. Del desmantellament de les Rodalies.
3. De la falta d’inversions en els trens de la costa.
4. De la falta d’ampliació de la xarxa de rodalies de nord a sud del territori valencià
5. De la falta en la millora de les estacions amb dèficits seriosos d’accessibilitat i seguretat
6. De la xapussa de l’alta velocitat i de la paràlisi i incertesa sobre el Corredor Mediterrani
7. De l’oblit constant de compromisos adquirits.
 
En el cas de la ciutat de València, Mulet culpa a la ministra Pastor de: 
 
1. La falta d’actuacions en la remodelació del port.
2. Del bloqueig del túnel de Serreria, que en la prolongació sud donaria accessos a la connexió amb França
3. Del bloqueig del passeig de l’Albereda amb la façana marítima, que hauria d’estar ja en funcionament i dels que res sabem des del 2014.
4. De la falta d’accessos ferroviaris subterranis, el parc central i el túnel passant.
5. De l’oblit del corredor mediterrani i la connexió ràpida amb Europa per a persones i mercaderies.

Per a Mulet, “només fixant-nos en els incompliments ferroviaris de Foment, la situació ja és indignant” mentre ha recordat que des del passat setembre que Pastor ha evitat donar respostes i comparèixer al Senat per explicar el maltractament dels valencians. 
 
El senador de Compromis ha anat mes enllà i ha culpat de la situació “al PP valencià que ha sigut còmplice, començant per la senadora Rita Barberá que va votar a la cambra alta en contra de les esmenes als pressupostos generals de 2016 que va presentar Compromís, i acabant amb la diputats d’aquest partit a les Corts Generals Espanyoles, on obliden que el seu deure és amb el territori i es van convertir en simples peons del PP espanyol”.