L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 21 de juliol del 2016

L'Ajuntament guarda un minut de silenci en record de la nova víctima de violència de gènere.


L'Ajuntament de Tavernes ha guardat avui un minut de silenci en record i denuncia de la nova víctima de violència de gènere, condemnat el presumpte cas succeït aquest matí a Benicàssim, on una dona ha estat assassinada per la seua parella en el seu domicili.

L'Ajuntament amb aquesta acció vol manifestar la seua repulsa davant aquesta nova agressió contra les dones i fa una crida a la societat perquè denuncie i condemne aquests actes amb el propòsit d'acabar amb qualsevol acció fruit de la violència de gènere.