L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 25 de juliol del 2016

L’Ajuntament senyalitza els camins rurals de Tavernes



La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Tavernes, que dirigeix el regidor de Compromís, Javier Escrihuela, ha començat a senyalitzar tots els camins rurals del terme amb l’objectiu de dotar d’una correcta senyalització a tota la xarxa de camins rurals de què disposa Tavernes.
 
 
El regidor comentava que en una primera fase s’han instal·lat al voltant de 20 cartells, tots completament normalitzats quan al valencià, i un a cada extrem de la via afectada. L'Ajuntament no solament senyalitzarà els camins que no disposaven de senyal, sinó que també procedirà a reposar els que s'han fet malbé per un de nous.
 
 
Com es poden observar en les fotografies, els nous senyals han canviat de forma respecte als existents fins ara i presenten un format en vertical quan fins ara l'habitual era que fos l'horitzontal. Eixe canvi de format busca que els camions i vehicles més grans no dobleguen els senyals en girar pels camins, perquè el sentit horitzontal ocupa més espai que el vertical. 
 
 
El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, ha comentat que “la intenció és senyalitzar tots els camins rurals el més aviat possible ja que així orientem als conductors i vianants que circulen per aquestes vies ja siga a peu o en cotxe, i, a més, mantenim la tradició de la denominació amb els nous rètols que posen nom als camins”.