L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de juliol del 2016

Les dues platges de Tavernes reben a València la Q de Qualitat Turística


Tavernes es troba, per primera vegada, entre els 14 municipis valencians guardonats amb la bandera de la Q de Qualitat que reconeix les millors platges de València.

Ahir pel matí, en el Saló de Reines de la Diputació de València, el Patronat Provincial de Turisme de València i Cámara Valencia van lliurar les banderes “Q” de Qualitat Turística a 20 platges de 14 municipis valencians. Entre elles les dues platges de Tavernes, cosa que confirma i acredita la seua qualitat turística.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha estat l'encarregat d'arreplegar a València la bandera i ha assenyalat que “estem molt satisfets amb el guardó perquè és una recompensa al treball que han fet i continuen realitzant els tècnics i l’Ajuntament per donar un bon servei en les platges. Amb esta distinció es reconeix una notable millora de les infraestructures turístiques de Tavernes i un increment de la qualitat en el servici al turista”.

La bandera amb la Q de Qualitat assegura la neteja diària de l'arenal, informació sobre l'estat del mar, socorristes qualificats, senyalització de zones de risc o la limitació per a nadar, etc. En definitiva, la bandera Q garanteix que l’Ajuntament està completament compromés amb la preservació mediambiental i vol que tot es faça de la millor manera possible respectant dunes, fauna i flora.

L'acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, la vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme de València i diputada de Turisme, Pilar Moncho, el president de la Cámara de Comercio, José Vicente Morata, i el director general de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), Fernando Fraile.