L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de juliol del 2016

PLENARI JULIOL 2016: El PP no recolza el finançament del projecte de millora de l’accessibilitat en l’encreumanet Carrer Mitja Galta- Carrer La Barca.


El govern municipal de Compromís executarà el projecte denominat “Millora de l’accessibilitat en l’encreuament del Carrer Mitja Galta- Carrer La Barca". El finançament de l'obra es va tractar en el plenari de juliol i la proposta de Compromís era recolzada pels partits del consistori, excepció feta del PP, que s'abstenia a l'hora d'aprovar el finançament que l'ha de fer-ne possible l'execució.

El regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, recordava que aquesta obra ha estat des de fa anys una de les més demandades pels veïns de la zona i també per l'Associació de Veïns La Valldigna i per Valldigna Accessible, i suposara a més de la millora de l’accessibilitat en tota la zona, la construcció d’imbornals per evitar els problemas actuals amb l’aigua de pluja, i l’ampliació de les voreres del Carrer Travessera de La Mar entre La Barca i el Carrer Major. 

Tal com va anunciar Perfecto Benavent, l’obra té un pressupost estimat d’uns 177.000 euros i es pensa finançar en part del Pla Pla d’Obres i Serveis de la Diputació (PPOS) i una altra part de la modificació de crèdits per valor de 17.733 euros, presentada per Compromís en el plenari de juliol, com a suplement del contracte. 

El PP no va votar a favor del finançament
El PP va ser l’únic partit del consistori que no va donar recolzament a la proposta de Compromís i es va abstindre argumentant que els diners de suplement de l’obra es prenia de la partida general denominada “Inversions en vies públiques pavimentació”. 

Pensem que és prou normal que una inversió en la via pública es financie d’aquesta partida. El problema real és que el PP, com sol ser habitual i es veu plenari darrere plenari, es posiciona majorment en contra o s'absté davant de qualsevol projecte o millora que proposa el govern municipal.