L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 5 de juliol del 2016

PLENARI JULIOL 2016: Un debat on la mentira mai no podrà ser veritat

El regidor Perfecto Benavent en la seua intervenció
La portaveu del PP, Eva Palomares, va acusar Compromís d’afavorir a Iberdrola i, entre altres, deia que ells volien que Iberdola complirà el conveni del 2003 i per això votaven en contra de l’actual . 

Incís nostre: Ací cal recordar que el conveni es va signar l’any 2003 i el PP va abandonar l’alcaldia en el 2011. Durant 8 anys mai no va demanar a Iberdrola eixe compliment i va ser el govern de Compromís en el 2013 qui va començar les reclamacions. 

La portaveu va considerar que la compensació en diners per la nau són “uns miserables 500.000 euros” per acusar a Compromís de “permetre a Iberdrola que duplique la seua potencia sense demanar res a canvi”. Acabava les seus paraules dient que Compromís estava perjudicant Tavernes. 

El regidor d’Hisenda va recordar-li al PP que havia creat tot aquest assumpte i ara era Compromís qui estava solucionant tots els problemes que deixaren, recordant el deute amb Diputació de 2’3 milions pel canon de fem que no pagaren, la bestreta del canon de l’aigua potable fins el 2026, on el govern actual perd 200.000 euros a l’any, per passar a recordar els desastres de l’aparcament, la piscina coberta o un PGOU que no s’adapta a la realitat. 

L’alcalde Jordi Joan va intervindré per rebatre i demostrar que Compromís no havia intervingut per a res en el projecte de la duplicació de la potència de la línia d’alta tensió, que tot el projecte, permisos i autoritzacions es van fer en la legislatura 2007-2011, amb un govern de majoria absoluta del PP tant a la Generalitat com a Tavernes, i quan Compromís va accedir a l’alcaldia tot estava conclòs i aprovat, pel PP. 


L’alcalde li deia a la portaveu del PP que una mentirà per molt que es diga cent vegades no es fa veritat i vostès s’entesten i repeteixen i repeteixen, i no sabem si ho fan per ignorància o per maldat política”. 

A continuació, com podeu seguir perfectament en el vídeo que incloem, Jordi Joan va anar llegint els distints expedients i any dels mateixos, tots entre el 2009 i el 2011, per demostrar que va ser en època del PP. En acabar va lliurar els documents a la portaveu del PP. 



Una mentira dita cent vegades no és una veritat

 
1ª pàgina del projecte inicial de repotenciació: govern del PP i alcalde Manolo Vidal
 
Les paraules de la portaveu del PP són tan absurdes com absurda és l'acusació de culpar a Compromís d'haver permes que es duplicara la potència de la línia d'alta tensió.

Demanen un poc de serietat i més quan el PP sap que està mentint a l’opinió publica de Tavernes amb acusacions falses. De nou el PP manipula uns fets i amb això arriben ser cínics des del moment que volen fer culpables a Compromís d'accions dutes a cap  pel PP en la Generalitat i el PP en el govern de Tavernes. 
Autorització de la repotenció: govern del PP i alcalde Manolo Vidal
 
El projecte es va aprovar en la legislatura 2007-2011, amb un govern del PP i amb alcaldia de Manolo Vidal. No es pot ser tan cínic i manipular expedients, permisos i autoritzacions quan hi ha documents, i altres vegades els hem publicat ací, que demostren que és tot el contrari del que diuen. Els documents que hi incloem i que il·lustren aquesta noticia deixen ben clar de quan és el segon projecte, el de la duplicació de línies i una altra vegada és el PP.


Un projecte sobre el qual el PP de Tavernes va callar, va atorgar i no es va oposar a l’augment de potència ni va al·legar.
 
Edicte d'informació pública: alcalde Manolo Vidal i govern del PP

I no té excusa per dir que no ha sabia. La Cotorra de la Vall aquell anys ho va denunciar, va informar del que ens venia al damunt i el PP de Tavernes no va fer res, no va moure un dit en contra del projecte.





I podeu també consultar  en el DOG quan es va va aprovar l’expedient del 2009, i podeu comprovar la data i qui governava Tavernes i la Generalitat.





Aprovació del projecte: governava Manolo Vidal i el PP

Esperem que, en honor de la veritat, el PP no ho torne més a repetir les mentires. Si ho fa, els ho tornarem a explicar. Una mentira repetida cent vegades no és una veritat, però igual una explicació de la veritat repetida cent vegades igual aconseguesca deixar clar el tema.

1 comentari:

Veïna ha dit...

Ui cotorra, i totes les gavines que bolaven últimament per ací? Que no tenen res a dir? O és que encara estan digerint el "zasca" de l'últim plenari? La senyora representant del PP que té molta verborrea i poca educació ha confós ser bona persona amb xuplar-se el dit; i ha esgotat la paciència dels regidors de Compromís, que aquesta vegada li han retrucat, i cantat les quaranta. Serà per a ella una misèria 500.000€ a la vista que en van deixar perdre més del doble en cobrar per adelantat el cànon de l'aigua (restant ingressos als següents governs), però no és gens menyspreable per als veïns i menys en la situació que el seu partit a deixat les arques municipals.