L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 10 d’agost del 2016

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS 2016: Pel mal oratge SUSPESA l'actuació de Clara Andrés en el porrat de Sant Llorenç



Avui dimecres, dia 10 d’agost, Tavernes celebra la festivitat de Sant Llorenç, amb missa en l’ermita del Sant del Racó Joana i el tradicional porrat a les rodalies. 

Dins de les activitats del cultural, el Festival Sete Sois Sete Luas ha programat l’actuació de Clara Andres, que presenta el seu tercer treball “Entre línies” 

"Entre línies" és el nou disc de la cantautora d'Oliva, Clara Andrés. El disc dibuixa un després, un vers més lluny i l'equipatge. Obri un calaix de moments viscuts, els agafa entre línies, el torna a tancar i continua... tot això cantat amb la seua veu càlida i sensual i embolcallat amb el teixit musical que sempre fan tan a mida els músics German Ycobalzeta (guitarres, cavaquinho), Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix). Amb les grans aportacions, a més a més, de Carles Belda (acordió) i Pau Valls (trompa). 

A més d’aquest treball, Clara Andrés, té enregistrats “Dies i dies”, l’any 2007, amb el qual va rebre dos premis Ovidi Montllor 2008 als millors arranjaments i a la millor cançó, i el premi Martí i Pol per la musicació del poema “Personatges” de Josep Pedrals. Inclou també la cançó “Hui fa vent”, que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Dies d’agost” de Marc Recha. 

“Huit”, enregistrat el 2010, es va presentar com un disc…cret que començava i acabava en poc més de vint minuts. Huit cançons que significaren la confirmació de l’artista i amb les quals va anar de gira per la nostra geografia. 

Discografia:
- Inici (autoeditat 2005)
- Dies i dies (autoditat 2007)
- Huit (autoeditat 2010)
- Entre línies (autoeditat 2014)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I ara que?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Cal pensar que es programarà un altre dia.

Samaruc ha dit...

Ha vingut tota la família de valència. Ara no plou u la terra eixuta.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Muntar un espectacle i tot el que comporta en un lloc com Sant Llorenç no es qüestió d'una hora sinó de moltes hores i cal recordar que és a l'aire lliure, i es treballa amb elements elèctrics i generadors portàtils. I tot això en el paratge de Sant LLorenç, en plena muntanya i sense cap lloc de protecció per a músics, equips i assistents en cas de pluja.

Les previsions indicaven mal temps durant tot el dia. Es comprensible i lògic que el Festival Sete Sois Sete Luas haja decidit ajornar l'actuació.