L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 4 d’agost del 2016

Aquesta vesprada-nit s'han iniciat els treballs d'eliminació del desnivell de la Goleta. Els treballs continuaran tota la nit.


 Aquesta vesprada sobre les 8 hores s'han iniciat els treballs per eliminar el desnivell que presenta algunes zones l'arena de la platja de la Goleta, amb la qual cosa s'acompleixen les previsions anunciades per l'alcalde en funcions, Perfecto Benavent, que a finals d'aquesta setmana se solucionaria aquest problema.

Dos màquines pesants de l'empresa Cadersa de Gandia han iniciat els treballs, una que arrossega l'arena i una segona que aplana després. Els treballs es confia acaben de mati a primera hora després d'haver continuat al llarg de tota la nit. 

L'Ajuntament ha preparat un dispositiu policial que avisava els banyistes i impedia que s'acostaren els més curiosos. L'alcalde en funcions, Perfecto Benavent i la regidora de contractació, Llum Sansaloni, han estat presents en aquests inicis dels treballs.

Segons hem pogut conéixer després de rebre l'Ajuntament de Tavernes l'autorització de Costes perquè procedira a solucionar el desnivell, Costes va indicar als responsables municipals que eixa tasca la podia efectuar Tragsa. Els responsables de Tragsa indicaren els inconvenients de desplaçar la maquinària des del seu centre, i aconsellaren que es dirigiren a l'empresa Cadersa de Gandia per proximitat i per disposar de la maquinària adient.


,
Cadersa va indicar que es podia fer càrrec del treball, però caldria esperar a que acabaren altres treballs en el que estaven actuants i per tant va indicar com a data la meitat de setmana en la que estem com aixi ha estat.

 Els treballs, com hem dit, es desenvoluparan majorment al llarg d'aquest nit, amb la finalitat d'evitar problemes i molèsties als banyistes.

Una cosa si que cal tenir en compte els usuaris: durant uns dies l'aigua de la mar estarà tèrbola a causa del moviment de l'arena per la maquinària, però cal tindre un poc de paciència fins que sedimente l'arena en suspensió.

 L’Ajuntament de Tavernes s'ha hagut de fer càrrec del cost de la intervenció, atés que Demarcació de Costes que es la responsable i qui hauria d'haver actuat, com hem informat en el seu moment, va indicar el dia de la concentració a València el passat 15 de juliol que no podia actuar per falta de pressupost, amb la qual cosa l'Ajuntament és qui pagarà el treball de Cadersa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Be pero tard

Anònim ha dit...

Era una obra que no tenia que fer l'Ajuntament, sino Costes, i damunt ha tingut que conseguir els permisos i buscar una empresa amb maquines que ho poguen fer. Si ara fa la faena i la paga, no es gens tard i està molt bé.
Si tu haveres anat a la concentració el dia 15 i haveres escoltat com Costes es llavava les mans perque no tenia un clau, diries que fer eixa obra l'Ajuntament i pagarla al cap de 19 dies està molt bé i molt rapit. Però tu no anares i per això dius lo que dius.

Anònim ha dit...

Be pero tard com el parking de la Avenida

La Cotorra de la Vall ha dit...

Discrepem. És una actuació que no correspon a l'Ajuntament i decideix actuar quan totes les gestions amb qui ha d'actuar (Costes) no donen resultat. I damunt que Costes que es a qui li correspon no ha fa, li has de demanar permís per actuar malgrat i després que l'Ajuntament pague el que es obligació de Costes.
I després a esperar que l'empresa Cadersa tinga la maquinària disponible, cosa que ha passat 10/12 després de fer-li l'encàrrec. No es pot dur la maquinaria des de qualsevol localitat. De fet Tragsa va dir que contactaren amb Cadersa per eixe problema de trasllat de màquines. De fora els bous que fàcils son de torejar!
Per tant, molt bé per l'Ajuntament. Un 10.

Quan el aparcament, es propietat privada i els amos donen permís quan el donen (tots no estan disposats a donar-lo) i després condiciona el terreny i passa un temps.
Per cert, l'Ajuntament té obligació de facilitar aparcament gratuït a tantes i tantes famílies que tenen dos o tres cotxes? No ho tenim massa clar.