L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 9 d’agost del 2016

Avui comença el Taller de Cuina del Sete Sois Sete Luas




Avui dimarts, dia 9, i amb continuació a demà dimecres, dia 10, i dijous dia 11 té lloc un “Taller de Cuina de la Mediterránia- Experiència de Sabors de la Mediterrània” amb la preparació per al públic assistent al festival d’un plat o tapa per a degustacions abans de començat cadascun dels concerts del Festival Sete Sois Sete Luas. 

L'Experiència de Sabors, que representa un important moment de cooperació entre les ciutats participants al· Festival SSSL, té l'objectiu de convidar una cuina representativa de la diversitat cultural de la Mediterrània i de l'Atlàntic. En concret, l'Experiència de Sabors és un abundant bufet de tapes pera tot el públic, amb degustació de plats típics, en homenatge a la cultura tradicional típica d'aquestes terres.