L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 27 d’agost del 2016

El PP ha encetat una campanya sense escrúpols de difamació contra Compromís

  
El PP ha encetat una campanya sense escrúpols de difamació contra Compromís i és que, com no troba cap argument per defensar-se contra tota la corrupció sistèmica que té com a organització, aplica la vella i infame tàctica del ventilador: intentar fer veure que tots els demés són iguals. 

Un dels últims ha estat acusar a Compromís de irregularitats en la comptabilitat del partit per despeses electorals. Davant d'això, des de Compromís actuem com sempre: amb màxima transparència: L'informe presentat pel Tribunal de Comptes sobre la fiscalització de la comptabilitat de les eleccions municipals de 2015 estableix que el finançament electoral de Compromís és completament legal i, per això, tal com senyala l'informe, no s'ha modificat la subvenció electoral que ens correspon.

Cal recordar que la Comissió Executiva Nacional de Compromís va decidir no demanar préstecs als bancs per a finançar la campanya electoral, per tal mantindre sempre una plena independència política dels poders financers. 

Una decisió que va fer que Compromís haguera de pagar dels propis recursos totes les despeses de la campanya municipal, cosa que va provocar un retard en el pagament de les factures a proveïdors de més de 90 dies des de les eleccions municipals (data del tancament de la comptabilitat). 

CorruPPció al País Valencià


Tots aquests deutes es varen liquidar a començament de 2016. Tots els comptes estan publicats en la secció de Transparència de la pàgina web de Compromís i són accessibles a qualsevol usuari  

https://compromis.net/info/transparencia/comptes/comptabilitat-electoral/electorals-2015/ 

Des de Compromís volen destacar que, al contrari del que assegura el Partit Popular, no tenen cap deute pel que fa a la campanya electoral municipal de 2015, i totes les nostres fonts de finançament són legals i compleixen rigorosament amb el que disposa la Llei de Finançament de Partits Polítics.

Una situació que no comparteix el PP, una formació que està sent investigada pels tribunals per finançament il·legal, i que s'ha convertit en la primera formació política imputada en la història de la democràcia espanyola. 

Remés

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranquila Cotorra que al poble sabem qui és qui. I això que les dretes porten cinc-cents anys manant i fent el que elles volen.

Anònim ha dit...

Que paguen!

Transgènica ha dit...

Aleshores la política de difamació de Compromís a Tavernes no és iniciativa de la seua cap, sinó línea argumental de seu PPartit.

Anònim ha dit...

Això està més clar que l'aigua. Nomes cal seguir la premsa diària.

Anònim ha dit...

Si,si,Cotorra,anem a vore moltes denúncies de Compromís-Tavernes al PP-Tavernes per difamació? O acabareu anant al jutjat per altres motius?