L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 11 d’agost del 2016

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS 2016: Tribali Music de Malta ens visita avui, dia 11



Dijous, dia 11 d'agost, les actuacions passen al Parc del Llac de la Goleta a partir de les 22:30 hores i els encarregats d'inaugurar l'emplaçament és el grup de Malta "Tribali Music". 
Tribal Music de Malta és un grup versàtil que des de la seua creació ha estat capaç de fer incursions en l'escena musical internacional qràcies a la seua energia, els seus ritmes de sang i a la capacitat de fondre tradició i modernitat en una combinació única.

Els instruments, Sitar tradicional, didgeridoo, morchunga, guitarra acústica, harmónica i percussions es barregen a la perfecció amb les guitarres elèctriques, profundes línies de baix i ritmes enèrgics de tambors, unificats per una veu hipnòtica.

Aquesta matriu no convencional d'instruments inclou una fusió de generes musicals, que combina el món de la world music amb una multitud d'estils que van des de ritmes tradicionals de rock, reggae, ska, al blues.