L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 15 d’agost del 2016

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS 2016: Concert del grup Ronda da Madrugada el diumenge 14.



La plaça del parc del llac de la Goleta va rebre anit al grup "Ronda da Madrugada", una banda amb bones qualitats per a concerts en viu que explora en la seua música les arrels culturals de les illes Açores en general i en particular de l’illa de Santa Maria. 
 
"Ronda da Madrugada" és una banda pensada per a concerts en directe, on l'energia de la seua música i dels músics s'estén, des del primer a l'últim minut, al públic assistent. Al llarg del concert va recórrer el folklor del seu país, a través de diferents estils musicals i especialment amb el folk i el rock, el senyal identitari propi del que és ara per el major representant i més conegut grup de les Açores. 
 
El ritme d'acordions, guitarres i banjo van animar la vetlada aconseguint un gran ambient i els aplaudiments entusiastes dels centenars de assistentes (de nou ple en el concert) que vénen gaudint en aquests dies d'estiu amb les mostres culturals arribades a Tavernes des de punts diversos del Mediterrani, fent bona la frase del cantautor Lluís Llach que el qualificava com “un pont de mar blava”. 
 
 
 En resum, un gran ambient i un altre més dels bons concerts del festival Sete Sois Sete Luas gràcies al bon fer dels seus components: Ernesto Bica (veu-acordió), Roberto Freitas (veu- guitarra acústica), Carlos Sousa ( guitarra elèctrica), Roberto Furtado (bateria), Pedro Machado ( flautes-mandolina), Léneo Andrade ( baix elèctric).