L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 28 d’agost del 2016

La Generalitat prepara un acte a Madrid per explicar l'infrafinançament valencià



La Generalitat vol organitzar un acte a Madrid per a explicar a l'opinió pública la situació del País Valencià "des del rigor, no des de la demagògia" i "intentar trencar vells tòpics" sobre el "Levante feliz", que com a tal no existeix quan hi ha més del 30 per cent de la població que té problemes gravíssims d'exclusió. 
 
Ho ha dit el president de la Generalitat, Ximo Puig, segon publiquen diversos diaris, on ha avançat que seria abans del 9 d'Octubre, però es pot canviar per la situació política d'Espanya. 
 
Siga com siga es vol que l’acte tinga lloc a Madrid el pròxim trimestre i l'objectiu és plantejar, a nivell nacional, la situació que travessen les terres valencianes amb l’infrafinançament i la mínima inversió del govern de Madrid. 
 
La Generalitat ha remarcat la invisibilitat del nostre País i que fora no s'és conscient de situacions com que la renda per càpita està 12 punts per davall de la mitjana espanyola. Per tant el finançament ha de canviar perquè hi ha cinc milions de valencians i valencianes que estan discriminats, amb una situació absolutament insostenible.
 
La Generalitat avisa que no pensa fer més retallades en sanitat, en serveis socials, que no pensa continuar essent l'última comunitat en aplicació de la Llei de Dependència, o en pitjors ràtios en educació, quan en tot això els valencians i valencianes ens estem jugant el futur.