L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 d’agost del 2016

PLENARI EXTRAORDINARI AGOST: Aprovament de l'adjudicació de l'Escoleta Infantil Víctor Calatayud

Vista del plenari d'avui

El plenari de Tavernes, reunit en sessió extraordinària avui dilluns a les 13:30 ha aprovat amb els únics vots a favor de Compromís l'adjudicació de l'Escola d'Educació Infantil "Víctor Calatayud" a l'empresa "Megadiver Socioeducativa SL". El PP i el PSOE s'han abstingut, mentre el regidor d'EU no ha acudit a la sessió.

La Regidora Delegada de Contractació, Llum Sansaloni de Compromís, ha explicat que la prestació del servei de l’Escola d’Educació Infantil "Víctor Calatayud l'efectuarà a partir del pròxim curs l'empresa Megadiver Socioeducativa, SL, en haver assolit la màxima puntuació en el concurs públic.

L'Escola d’Educació Infantil "Víctor Calatayud", com és coneguda, imparteix ensenyaments de primer cicle d’educació infantil i està autoritzada per a funcionar amb 6 unitats, encara que pel moment només han funcionat 4. 

La regidora Sansaloni explica els detalls

La regidora Llum Sansaloni ha explicat que la presentació de proposicions per al concurs es va tancar el 16 de juny i van ser un total de 10 empreses les que en presentaren, totes elles acceptades per la Mesa de Contractació. La Mesa de Contractació va fer pública el passat 22 de juliol la valoració de la documentació tècnica presentada i, després d'obrir els sobres de les ofertes econòmiques, va formular proposta d’adjudicació a favor de l'esmentada empresa.

Els dos partits de l'oposició han basat la seua abstenció en considerar que no estaven prou clars els criteris de puntuació designats i aplicats per a puntuar els projectes presentats per les empreses interessades. 

Compromís vota a favor
La regidora Llum Sansaloni ha remarcat que han estat els tècnics municipals qui han marcat quins paràmetres s'havien de puntuar i fins a quants punts s'havia de donar en cadascun dels aspectes a baremar, on s'han tingut en compte tal com indiquen les bases del contracte aspectes educatius, organitzatius i de manteniment d'instal·lació. També assenyalava que han estat els tècnics qui han aplicat i puntuat cadascun dels aspectes segons els projectes presentats.

L'adjudicació a Megadiver Socioeducativa SL s'havia fet perquè en la suma havia aconseguit la màxima puntuació.

La regidora en un moment de la seua intervenció ha indicat a l'oposició que, tal com ja els va dir en la comissió informativa, havia de preguntar i demanar tots els aclariments als tècnics, que són els que han dut a cap tot el procés.

Per últim la regidora ha informat que ha vist molt bona voluntat i predisposició de l'empresa adjudicatària a fer-se càrrec i admetre com a pròpies les treballadores que el curs passat treballaven en l'Escola Infantil Municipal.

El pati de l'escoleta



Les tarifes del servei 
 
Les tarifes que regiran el pròxim curs:


a) Tarifa mensual escolaritat:

Alumnes de 0 a 1 any: 233,63 euros.
Alumnes d’1 a 2 anys: 178,73 euros.
Alumnes de 2 a 3 anys: 151,73 euros.


b) Tarifa concepte matrícula 90,00 euros.

c) Tarifa menjador: 81,00 euros.

d) Tarifa serveis complementaris: 0,90 euros/hora.

e) Tarifa servei especial mes juliol: 90,00 euros. 

Un aula de l'escoleta

Qui és l'empresa adjudicatària?

El grup empresarial Megadiver va nàixer l'any 2004, està escampat per Andalusia i el País València, essent les dues autonomies on ofereix serveis educatius, i on, en el cas valencià i si no estem mal informats disposa actualment de 14 centres infantils, alguns d'ells en València i ciutats del voltant.


Segons indiquen en el seu web, un dels seus objectius és millorar la qualitat de vida de les famílies, l'educació i la conciliació laboral, amb serveis servicis socioeducatius que proporcionen recursos i mitjans necessaris per a aconseguir i mantindre el seu benestar.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Una empresa andalusa?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Una empresa nascuda a Andalusia i que treballa a Andalusia i al País Valencià, com hem dit en la notícia i que parla valencià.
Sí, es una empresa de naixement andalusa, com la que va fer la construcció del Braç Treballador.

En el cas que ens ocupa, són els resultats que poden vindre del concurs obert, al qual poden participar no només totes les empreses que vulguen del País Valencià, sinó d'Espanya i fins i tot d'Europa. S'hagués pogut donar el cas d'haver-se presentat una empresa d'Alemnaya o França i haver guanyat el concurs.

Anònim ha dit...

A mi, més que d'on és l'empresa, és mes important d'on son els treballadors. Si com digueu en la notícia l'empresa vol fer-se càrrec i assumir com a seus els que hi havien abans, això és molt positiu, més que siga una empresa del poble i tinguera els treballadors de fora.
I també és important que pose en funcionament les dos classes que falten.

Anònim ha dit...

L'empresa pot rescindir els contractes si així ho considera oportú. No enganyeu a la gent. Si vol portar-se gent seva de València capital o Granada pot fer-ho i ningú pot impedir-ho.

Anònim ha dit...

Deixa de dir tonteries que l'empresa pot rescindir el contracte, com ho poden fer totes les empreses.

Anònim ha dit...

Deixa de dir-les tu. I no dones coses per asumides. La meva filla treballa ahi i el seu lloc de treball depèn d'unes xicones de Granada que no han vist Tavernes en la seva vida. No enganyeu a la gent.

Anònim ha dit...

Eres tu qui vol enganyar a la gent, primer diguent que eres el pare d'una de les filles que això no s'ho creu ningu i segon si fora aixina tindries que estar ben content perque la teu filla conserva el treball per qua hui ho posa en Les Provincies la empresa ha confirmat al Ajunament que col subrogar al personal de l'any passat i això diu l'article de la Cotorra que també ho va dir la regidora en el ple d'ahir. No enredeu i tambe dubte això que dius que depen d'unes xicones de Grandada, perque com quedem son xicones aixina dir arreu o com diu la Cotorra una empresa ben establida en la comunitat valenciana i que porta 14 centros infantils.

Anònim ha dit...

A mi em fan gràcia eixes afirmacions de que "depén d'unes xicones que no han vist Tavernes en la seua vida".
Si per a treballar en una escola cal haver vist i conéixer el poble on està l'escola, el 90% dels mestres no podrien treballar en el destí on ara treballen. I no parlem ni dels milers i milers de mestres que treballen a Catalunya, fora de la seua pròpia comunitat.
Eixe argument és una fal·làcia. Una de les condicions importants seran seguir els programes propis de l'edat dels xiquets i els plans educatius que cada escola tinga aprovats. Es dóna per suposat la professionalitat del mestre.

Anònim ha dit...

Jo no he dit cap mentida valents (o valent):
1) Digueu que l'empresa va a subrogarse els empleats: això és fals. Pot fer-ho o no
2) El futur de la meva filla depen d'unes xiques de Granada.Podrien ser de Touluse però són de Granada.

Això amb el PP no passaria i damunt pujant les tarifes als pares. De fora i més cars. Vaja nacionalistes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A nosaltres ens sembla que vosté si que ha dit alguna cosa fora de la realitat. Ens sembla de molt mal gust el comentari darrer de la persona que es fa passar com a presumpte pare d'una de les treballadores de l'any passat de l'Escoleta.
Si vosté no respecta les normes de contractació, és el seu problema. Si s'ha adjudicat a l'empresa que s'ha adjudicat, és perquè en opinió i valoració dels tècnics era la que més mèrits tenia i millor puntuació.
Uns tècnics per cert que no han estat contractats durant el govern de Compromís, sinó que tots són els mateixos que hi havia en l'època del PP.
El futur de la seua filla està en mans d'una empresa de Granada i que està establida en el País Valencia - no d'unes xiques com vosté diu despectivament- perquè està empresa sembla ser que vol fer valdre el compromís de subrogar-se les treballadores de l'any passat. I no té cap obligació. Segur que una empresa del PP ni s'ho haguera plantejat, perquè segurament tindran els seus compromisos. ARa si entre eixos esta la seua presumpta filla....

Una llàstima que vosté no obrira la boca abans, quan els nacionalistes van adjudicar l'escoleta a l'empresa per a la qual treballava la seua filla. Segur que aleshores per a vosté eren els millors.

I nosaltres estem segurs que els tècnics van seguir els mateixos criteris aleshores - la valoració dels projectes- que s'han seguit ara. Simplement que ara era un concurs obert on podia participar més empreses i per tant, suposem la qualitat del projecte haurà pujat.

De tot cor, esperem que la seua filla aconseguesca el treball com a veïna de Tavernes que és. Igual després li toca escriure i demanar disculpes, però això segur que no ho farà.

Per cert, la seua filla ja ha tingut l'entrevista amb l'empresa?