L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 21 de setembre del 2016

El dia 23 està previst la ITV per a tractors i quads a Tavernes


 La ITV per a tractors i quads agrícoles es passarà a Tavernes el pròxim divendres, dia 23 de setembre, dins d’una campanya promoguda per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball que dirigeix Rafael Climent, de Compromís. 


El servei d'ITV mòbil vindrà a Tavernes el dia 23 de setembre, segons indica el calendari publicat per IVACE Parques Empresariales. S’ha prestat especial atenció a fer coincidir les visites de les unitats mòbils amb les èpoques prèvies a l'ús d'aquests vehicles en les campanyes agrícoles més habituals en cada zona.


Horari: de 9 a 12:30 hores i de 15.00 a 16:30 hores

Cal destacar la importància que adquireix per a la ciutadania, especialment per als agricultors, la inspecció tècnica dels seus vehicles de treball. En aquest sentit, gràcies a les ITV mòbils cap conductor de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de recórrer més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

Igualment, de no ser per la labor de les ITV mòbils els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica perquè que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més propera.