L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 11 de setembre del 2016

FESTES 2016: Ball de Disfresses

Comparsa "Souvenirs no et compliques"
 
Premis del Ball de Disfresses 2016
 
“Souvenirs no et compliques”    700 euros
“Deesses de l’Olimp”    500 euros
“Busca qui t’ha picat”    300 euros
“Les Lores”    150 euros per la millor posada en escena
“Llaollao”    50 euros
“La reina del gel es casa”    50 euros


Deesses de l'Olimp
Busca qui t'ha picat
 
La nit de les disfresses va omplir enguany dos escenaris: la Plaça Major i el Passeig del País Valencia i convertia el centre de la ciutat en una festa multitudinària, on molts veïns i veïnes aprofitaren la vetlada per a sopar mentre veien l’evolució de les comparses presentades al concurs, sis només, menys que en altres anys, i en un degoteig que arriba a ser preocupant. I gent disfressada hi havia, i molta. 

Set comparses s’havien apuntat a la part “competitiva” del ball, però finalment se’n presentaren com hem dit només sis. Lluny molt lluny de les desenes i desenes de comparses que hi participaven fa dècades, quan la desfilada no s’havia d’allargar amb recursos com “la presentació” i “la posada en escena”, total per fer que la desfilada acabe en uns minuts.

Les Lores Millor posada en escena

Fa uns anys escrivíem ací i ho repetim ara: ¿Què caldrà fer per què la gent s’implique i hi participe en la desfilada i concurs? És potser el millor moment de la nit la desfilada pels carrers perquè permet a les comparses participants rebre el suport, els ànims i el reconeixement de milers de vallers que hi ha al llarg del recorregut. Tampoc hem d’oblidar que és aleshores quan el poble pot contemplar la faena feta, perquè després durant el ball és una missió impossible. 

Llaollao

 
La reina del gel es casa
 Vist, com es veia anit, que hi ha moltes i moltes parelles disfressades potser caldria recuperar la part del concurs que contemplava això: premi a la millor parella ( o premi a les millors parelles), i per tant establir de nou els premis a comparses i els premis a parelles. És un dels comentaris que escoltarem ahir i el fem públic. 

Pato Daniel's

Com a final de festa, la presència de el Passeig del País Valencià de l’orquestra “Pato Daniel’s” que no deixa a ningú indiferent amb la seua posada en escena a més de llums, bona il·luminació i so, i com no amb la qualitat interpretativa d’un ampli repertori de versions de conegudes cançons.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els premis crec que estàn ben donats pero va estar molt fluix.
Per que ja no participen xics?