L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 10 de setembre del 2016

FESTES 2016: Nit de les paelles



 Milers i milers de vallers i valleres es reuniren ahir en la zona d'El Vergeret per a celebrar un any més la “Nit de les Paelles”, que va estar acompanyada pel bon oratge, pel bon ambient i les ganes de passar-ho bé dels participants. 

L’Ajuntament havia venut un total de 520 tiquets per a confeccionar una paella de 10 racions, amb la qual cosa s’han aconseguit 3.120 euros que seran donats a l’ONG ACAPS el dia de lliuraments de premis de festes, un acte que tindrà lloc demà diumenge a partir de les 13 hores en l’Ajuntament. 

 “La Nit de les Paelles” va comptar amb una bona organització en tots els aspectes: La bossa oferida per l’Ajuntament tenia tots els ingredients que calia per a cuinar una paella, així com tampoc va faltar llenya per a cuinar-les ni taules ni cadires per a menjar-se-la en la mateixa zona urbana d’El Vergeret. 
 Al final, els assistents pogueren gaudir i ballar al so de la música de “New Limite” que oferia un espectacle amb motiu del seu 15 aniversari que va ser molt del grat de tots per la varietat de gèneres musicals interpretats. 

Recolzament del Bloc a Jordi Joan 



 El Bloc va aprofitar l’acte per donar un complet recolzament a l’alcalde Jordi Joan i el col·lectiu local. Així ahir poguérem veure el diputat nacional i portaveu en el Congrés Joan Baldoví, la diputada a Corts Valencianes, Mònica Alvaro, la diputada de Cultura Pilar Moncho, el portaveu general del Bloc Rafa Carbonell, el president de la Mancomunitat, Vicent Ribera, els alcaldes de Xeraco, Xeresa i Godella (Francesc Serralta, Tomàs Ferrandis i Eva Sanchis), la secretaria comarcal del Bloc Jacinta Rubio; la regidora de l’Ajuntament de València Consol Castillo, l’històric dirigent i l'ex-secretari general Pere Major, així com molts regidors i militants de les poblacions de la comarca de la Safor i de la veïna Ribera Baixa.



La coalició Compromís va preparar ahir quatre paelles de quatre anses i va oferir un plat de paella, la picaeta i la beguda a un total de 130 persones, entre les quals es trobava l'equip d'excavacions de Bolomor, convidats per la coalició.