L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 9 de setembre del 2016

FESTES 2016: Super Gran Prix


Aquest matí a les rodalies del Pavelló d'Esports s'ha celebrat una festa de l'escuma i el joc denominat "Super Gran Prix", una prova per equips, on valia l'agilitat, la força, l'equilibri, la destresa per tal d'anar superant les proves i obtindre millor resultats que els altres equips.

La festa de l'escuma, i les fotografies parlen, ha estat molt divertida i els participants s'ho han passat "en grande". I com que la calor era bona, l'escuma servia també per refrescar els cossos. 
 
 
 
 A la prova de "Super Gran Prix" s'han presentat 6 equips de diferents edats formats per 8 components que havien de superar diverses proves on la base era l'aigua, com per exemple explotar globus amb aigua o omplir un recipient amb poals d'aigua, on guanyava l'equip que omplia mes litres. Però no era fàcil, car tenien un camí ple de dificultats i complicacions en forma d'inflables de diferent tipus, com podeu veure a les fotografies, que havien de vèncer amb els seus poals plens d'aigua. I ací calia algunes destreses, però també un bon sentit de l'equilibri.
 
 
Siga com siga, els participants han gaudit del joc i han passat unes hores divertides i agradables,