L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 10 de setembre del 2016

FESTES 2016: XII Concurs de Xarangues

 
"La Cafrà" de Fortaleny ha resultat la gran guanyadora del "XII Concurs de Xarangues" celebrat aquest matí a la Plaça Major de Tavernes en haver obtingut el primer premi (1200 euros), el premi al millor solista (100 euros) i el premi especial dels bars col·laboradors (200 euros). En total la quantitat de 1.500 euros i el dret a obrir el Ball de Disfresses de l'any que ve.
El concurs s'ha celebrat en una Plaça Major plena de gom a gom, i bon ambient facilitat també perquè el sol estava bastant tapat i no feia tanta calor com altres anys. Un any més l'organització ha estat tot un èxit i la matinal, com ve essent habitual, ha estat amenitzada i dirigida per Fernando Perís.

Totes les xarangues han interpretat com a peça obligada "Dunia Piris" de  Rafael Talens Pello

Com ve essent habitual en el recorregut pels carrers les xarangues han inundat d'alegria i música el poble.

ELS PREMIS

1r Premi "La Cafra" de Fortaleny.  En total 1.500 euros



2n Premi "La Hucha" de Múrcia 900 euros



3r Premi "C-25" de Sueca 700 euros
 
 
 4t Premi "Bon Pardal" de Benifairó 600 euros
 

5é Premi "Malagana" d'Alzira 500 euros



6é Premi "La Jarranga" de la Pobla de Vallbona 400 euros



7é Premi "Rodamons" de Tavernes 400 euros

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els de Fortaleny ho ha fet molt be.

Joan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Cada any vec el concurs de xarangues més injust ja que no sé q valora el jurat, si la calitat musical o fer l'indio. I tampoc entenc perquè en un concurs de xarangues sempre posen passodobles de concert. No són bandes, són xarangues!!! Però bé es la meva opinió.

Anònim ha dit...

A mi me pareció my injusto que los de la C25 de Sueca quedaran terceros con lo mal que lo hicieron. los de la Pobla de Vallbona eran mucho mejores, pero es mi opinión.