L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 27 de setembre del 2016

Gran èxit de la 3a edició de l'Oktoer Viafest

La falla la Via va celebrar el passat cap de setmana celebrar la 3a edició de l'Oktober Viafest, amb un èxit total, començant per la mobilització de fallers per al muntatge i organització de l'esdeveniment fins a l'assistència de públic.

Des de bon matí, els fallers s'organitzaren per tal de muntar un envelat i poder donar ombra als assistents en les hores en què el sol feia força. Les diferents barres amb tiradors de cervesa i el menjar foren els següents a prendre forma. 

Des de la Junta Directiva estan ben satisfets amb l'esdeveniment, tant per l'assistència com per la manera com s'hi va desenvolupar (sense cap incident). L'acte va comptar amb la presència de les diferents falles així com de la fallera major de Tavernes i membres del món de la política de Tavernes.

A més, amb l'actuació del grup "The Vibro Waves" la música en directe s'unia al pintacares, el futbolí i la pista de futbol inflable com a activitats preparades per a tots els públics. 
Des de l'organització es vol donar les gràcies a tots els participants, assistents i col·laboradors perquè s'han superat les previsions i fan que aquest esdeveniment es consolide.

Gràcies a tots, la 4a Oktober Viafest ja està en marxa!
Remés per falla la Via

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via.