L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 23 de setembre del 2016

La UPV col·laborarà en el disseny de la zona del futur Centre d'Interpretació de Bolomor


Un grup d'estudiants d'arquitectura de la Universitat Politècnica han visitat avui la zona del Bolomor i el jaciment per tal de conéixer in situ de les característiques de la zona a l'hora d'escometre el projecte del futur aparcament i centre de recepció de visitants del Centre d'Interpretació del jaciment de la cova del Bolomor. Els estudiants han pogut també visitar les excavacions de la mà del director de l’excavació, Josep Fernández.

Es dóna la circumstància que avui mateix, a les 10'30 hores està previst que en el Saló de Plenaris tinga lloc la firma del conveni entre l'Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València per tal d'engegar el projecte en el qual col·laborarà el àrea de Turisme provincial.



Els estudiants de l’Escola d’Arquitectura de la UPV seran els encarregats d’aportar idees i propostes per a Tavernes com a part de la seua formació acadèmica, juntament amb els tècnics de l’Ajuntament. El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, i els tècnics de l’Ajuntament de Tavernes han acompanyat els estudiants d’arquitectura de la Universitat Politècnica de València al llarg de la jornada que ha servit també per a visitar diverses zones de la nostra ciutat.

L’objectiu és que els vint futurs arquitectes tinguen al seu abast la documentació necessària per a dur a terme diversos projectes que formen part de la seua formació acadèmica. La iniciativa tracta de facilitar als jóvens la possibilitat d’una pràctica real ajustada a les seues necessitats, alhora que els permet aportar propostes i una pluja d’idees per a millorar diferents zones de Tavernes.

El consistori, que vol donar suport a la formació dels estudiants, arreplegarà cada una de les propostes que es podrien executar en les tres zones on l’Ajuntament està treballant.

Els projectes acabaran al juny i després es farà una exposició on mostraran el treballs dut a terme l’any passat, com ara l’estudi de les alternatives en el sector 12 de la platja, que incloïa la implantació d’una residència o hotel.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Segur que els futurs arquitectes donen idees bones per al centre de interpretació