L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 de setembre del 2016

L’Ajuntament instal·la un desfibril·lador en el poliesportiu municipal


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Esports, ha instal·lat un desfibril·lador en el pavelló esportiu municipal per a actuar de forma adequada i en el menor temps possible en cas que es produïsca una parada cardíaca en estes instal·lacions.

Esta iniciativa municipal vol donar més seguretat als usuaris davant possibles problemes cardíacs en la pràctica esportiva i també al públic assistent, incorporant la cardioprotecció en estos espais que tenen gran afluència de gent.

La implantació de l'aparell s’ha completat amb la formació dels operaris i els tècnics del poliesportiu, amb la intenció de tindre un personal capacitat per a manipular-lo i actuar de forma ràpida.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esperem que no s'haja de gastar, però està molt bé saber que es té eixe recurs.