L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 20 de setembre del 2016

L'alcalde Jordi Joan representa Tavernes en la firma del Pacte per una Mobilitat Urbana Sostenible i Segura



L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha representat a l'Ajuntament de Tavernes en l'acte de la signatura del Pacte per una Mobilitat Urbana Sostenible i Segura.

L'acte ha comptat amb la presència d'alcaldes i alcaldesses d'altres municipis que han estat presidits per la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador. En esta jornada per la mobilitat sostenible hem reflexionat tots junts de les mesures que hem de prendre als pobles valencians per a posar com a eix principal del transcórrer i activitats del dia a dia a les persones i no els cotxes. 

L'alcalde ha indicat que "a Tavernes queda molt per fer, però, a poc a poc anem millorant" i ha recordat que les pròximes obres previstes per l'Ajuntament (encreuament del carrer Mitja Galta amb el carrer La Barca, i carrer La Barca amb Sequers) van en eixe camí: reduir les barreres arquitectòniques i eixamplar les voreres de la ciutat.

Sobre aquest tema, indiquem que pròximament publicarem una detallada informació sobre aquests projectes.