L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 15 de setembre del 2016

Lourdes Boïgues publica "L'estranya que habita els meus somnis".


Edicions del Bullent ha estrenat el mes setembre amb la publicació d'una novetat de l'autora valldignenca, en concret de Simat (1968), Lourdes Boïgues, finalista del passat premi Enric Valor de narrativa juvenil 2015. Es tracta del llibre "L'estranya que habita els meus somnis", amb la qual el lector s'endinsa en els inquietants somnis de Sabina, la protagonista. 


Sabina és una xica privilegiada: és bonica, és popular, té amigues que l'estimen i una família rica que la protegeix. Després d'una sessió d'hipnosi de broma, una estranya s'instal·la al seus somnis i s'entesta a fer-la sofrir. ¿Qui és la xiqueta que l'està tornant boja? Per què Sabina de sobte sap parlar portugués? En lloc d'acudir a les amigues, busca l'ajuda d'Empar, que acaba d'arribar a l'Institut i no sembla tindre ganes de fer amics, ja en té prou amb els seus problemes. 
Resultat d'imatges de imagenes lourdes boigues

L'autora és Lourdes Boïgues i Chorro, llicenciada en Dret, que compagina la faceta d’escriptora amb el treball de tècnica en l’Administració de la Generalitat Valenciana. A més de llegir i escriure, li agrada passejar per la muntanya, veure pel·lícules i gaudir del temps amb la família. 

Com escriptora ha publicat tretze obres, sis de les quals en Edicions del Bullent: Estel estel·lar, La taverna del bandoler, El secret de Caterina Cremec, Estel i els àngels i La venjança de Caterina. Ha estat guardonada amb els premis Premi Carmesina, Premi Enric Valor, el Premi Vicent Silvestre, el premi Benvingut Oliver o el Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona.