L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 18 de setembre del 2016

Raquel Pons, nova secretaria local del Bloc, partit que estrena nova executiva.

Raquel Pons entre Josep Llacer i Jacinta Rubio

Raquel Pons ha estat elegida secretaria local del Bloc de Tavernes en el Congres Local celebrat la nit de divendres en la seu del partit. Encara que la votació va ser secreta, Raquel Pons va obtenir el càrrec per total unanimitat dels militants assistents.

L'acte va comptar amb la presència de la secretària comarcal del Bloc de la Safor-Valldigna, Jacinta Rubio, que va encoratjar als militants vallers a seguir treballant, va expressar el recolzament de l'executiva comarcal a l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i va avisar que el PP té obert un front de descrèdits contra els dirigents de Compromís, i en especial del Bloc, en una campanya que vol fer creure que la seua corrupció ix també es dóna en altres partits. "Primer ha estat, Tavernes, i després seguirà Xeraco i Oliva" indicava Rubio en referència a les alcaldies que actualment estan en mans del Bloc.
La nova executiva junt a l'alcalde i representants del Bloc

Raquel Pons va agrair el recolzament de la militància, va agrair a Josep Llácer, secretari local ixent, la tasca realitzada al front del col·lectiu, va expressar el recolzament del col·lectiu a Jordi Joan i donava a conéixer els noms militants que formen a partir d'ara l'executiva del Bloc, una executiva on estan representants totes les sensibilitats actuals del partit i on hi ha un bon encaix de gent jove al costat de militants ja històrics en la formació valencianista.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Madre mia con el asesor. Siempre esta en todos los sitios tambien esta en esa ejecutiva. Se ve que se cobra bien

Nota: Hem editat aquest comentari i l'hem posat ací, perquè l'autor l'havia escrit en el Festival de Bandes

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tal com hem dit, la fotografia és de l'executiva i altres representants del Bloc.

L'assessor, que té un nom, Lluís Pastor, està en qualitat de representant de l'Executiva Nacional del Bloc, de la qual forma part, al igual que està Jacinta Rubio, secretaria comarcal o el mateix alcalde de Tavernes.

I quan a cobrar... segur, segur, que no cobra més que Manolo Vidal, que com assessor directe de la presidència no va dur res a Tavernes. La tasca del Sr. Pastor, adscrit a la diputada de Turisme, s'ha notat i molt en nomes un any en totes les coses que tenen a vore amb el turisme local i el suport de la Diputació.

Anònim ha dit...

Enhorabona Raquel ets molt gran!!!