L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 de setembre del 2016

Reunió amb el secretari autonòmic de Sanitat





L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora delegada de Sanitat, Llum Sansaloni, es van reunir pel matí amb el secretari autonòmic de Sanitat, Narcís Vázquez Romero.

La reunió s’emmarca dins del conjunt  que està realitzant el govern municipal de Compromís amb els màxims responsables autonòmics de les distintes àrees per tal de fer-los conèixer la situació i necessitats de Tavernes.

En aquest cas concret s’hi van tractar diversos temes que afecten a la situació de la sanitat a la comarca de la Safor (no oblidem que Tavernes està inclòs dins de l’Àrea 11 de Gandia) així com altres específics de la nostra ciutat.

En acabar la reunió, els dos responsables vallers es mostraren satisfets pel tracte rebut i per la bona disposició a escoltar les reivindicacions de la ciutat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quines son les reivindicacions de Tavernes?