L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 d’octubre del 2016

ACTUALITZAT: El Festiver 2016-17 informa del cartell d'actuacions


El compte enrere ha començat. El Festivern 2016/2017 ja és una realitat després que l'organització haja donat a conéixer els grups i cantants que actuaran a Tavernes durant l'edició d'enguany.

La festa de l'hivern de les comarques centrals valencianes, la que celebra amb bona música i bon ambient l'arribada del 2017, comptarà enguany amb 33 bandes, dj's, correbars, concurs de paelles, vermut musical, triatló de pingüins, pilota valenciana, futbol, basquet, volley i per primera vegada a la història: Entraeta Festivernera.

L'organització vol que el Festivern 16/17 siga molt més que música, molt més que un festival. I el cartell que hi teniu dalt ho deixa ben palés. 

Programa

El dijous, 29 de desembre,  hi haurà un Festival de Benvinguda, amb entrada lliure, on actuaran la Fístula Vallkànika, Herba Negra, Sva-Ters, Skatuttipresto, meteor i Kontaminació acústica. Eixe dia  a la Casa de la Cultura (19h), concert de Xavi Sarrià i Feliu Ventura, i El petit de ca l’Eril.
El divendres 30 comptarà fins amb 12 actuacions, on destaquen Buhos, La Raíz, Mellow Mood, Inèrcia, Voltor, Atzembla, entre altres.
El dia de Cap d'Any, dissabte 31, la música començarà a les 13h, amb l’Entradeta Festivernera i el vermut musical on actuaran Truc, Rondalla Primer de Maig i Esir. La nit gaudirà de la festa de benvinguda al 2017 amb Auxili, Talco, Los Chicos del Maíz que celebren la gira de comiat, New York Ska Jazz, Mafalda, Plan B, Train to Roots, Itaca band, Pirat’s sound sistema, Dr. Prats, Atupa i La Trocamba matanusca.

Els preus de les entrades anticipades és de 28 euros. A la  taquilla serà de 33 euros.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu si hi ha descomptes per als del poble?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que com tots els anys, encara que no s'ha dit res. Per ara.

Melòmana ha dit...

Em fa gràcia que molts grups d'eixos ja han actuat en el festival altres anys.... I alguns aci a Tavernes.
Mentres molts altres sempre es queden fora.
I no es soles el festívern sinó la majoria de festivals de música en valencià que són clònics... Tracten al públic com a borregos... El mateix que fan cadenes com los 40... Però clar açò es ven com una alternativa.... Però quina alternativa si es quasi sempre la mateixa? Ah, ja es el que el públic vol. Doncs això, de música alternativa res: capitalisme pur i dur.

Anònim ha dit...

La majoria ja han estat ací. Poques novetats.