L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 30 d’octubre del 2016

Avisos a les làpides del cementeri: Tavernes & València ciutat

Avisos al cementeri de València


L’Ajuntament de Tavernes, vist el poc èxit dels avisos a les famílies, fa una setmana va posar una nota a algunes làpides per informar-los del mal estat. S'aprofitava el pròxim Tots Sants, quan les famílies solen anar al cementeri i ho podien vore.

No cal posar en dubte la bona intenció de l’Ajuntament en l'avís, perquè l'obligació d’atendre la conservació de les làpides és del propietari. Eixa informació pot evitar-los una despesa de diners o altres problemes en cas de caiguda de la làpida al terra.

I de seguida van eixir les veus crítiques del PP - sempre ho critiquen tot - i els “palmeros” en la xarxes, censurant i criticant l'actuació del govern però sense aportar cap idea de com fer més efectiva la informació als interessats. A les crítiques, mai no han dit que l'obligació de cuidar les làpides és del propietari, no pas de l'Ajuntament.

El mètode de Tavernes deu ser molt bo perquè hi ha d'altres ciutats que també l’usen, entre elles, qui ho diria, el cap i casal, València. Enganxar un avís per informar a les famílies, i aprofitar el  dia de Tots Sant, és usat per l’Ajuntament de València. Sí, com llegiu, per l’Ajuntament de València ni més ni menys!


El PP de Tavernes va dir que era una barbaritat, no estava bé, i algunes bovades més. No deu ser així: l’Ajuntament de València l'ha usat per informar que la concessió del nínxol va a caducar. “Avís, per a exhumar” diuen els avisos col·locats a milers de nínxols perquè les concessions caduquen entre el gener i l’abril.

 L’Ajuntament de València té problemes semblants als de Tavernes: les persones que apareixen com a titulars dels nínxols no solen fer massa cas dels avisos per carta. Els responsables de València estimen que un 40% dels afectats regularitza la situació gràcies a la col·locació de l’adhesiu. A Tavernes no sabem el resultat. Esperem siga bo, perquè els beneficiats són els amos, que poden evitar-se despeses si es despengen les làpides del nínxol, o altres coses pitjors.

Per cert, no consta en cap article de premsa que el grup municipal del PP de València s’haja queixat o s’haja manifestat en contra del mètode. Igual és que el PP de València està massa ocupat a solucionar els problemes judicials derivats del finalment irregular del partit: tu ingresses al banc 1000 euros de donatiu electoral al partit i per baix mà, el partit t'ho  torna  amb dos bitllets de 500 euros.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No heu dit que ací els regidors del PP perden el temps en xorrades i no solen anar per l'ajuntament.