L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 7 d’octubre del 2016

Conscienciació sobre el soroll, netedat urbana i recollida d'excrements de gossos

Imatge de l'Avinguda de Malta
 L’Ajuntament de Tavernes ha començat una campanya amb l’objectiu de  conscienciejar els ciutadans de Tavernes a respectar les normes i ordenances municipals  i així millorar la convivència de tots.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha establert una major presència a peu de la Policia Local, la qual controlarà el compliment de les ordenances d’animals domèstics, netedat urbana i soroll. A més, hi haurà un servici fix a peu per les zones de Sequers, Corts valencianes i República de Malta.

Els policies vigilaran que es faça un ús adequat dels contenidors de fem, que els propietaris dels gossos es facen càrrec de recollir els excrements dels seus animals i que no es vulnere l’ordenança de soroll amb les motos i ciclomotors, o en els grups de gent que puguen fer activitats que molesten els veïns.

La campanya està prevista dure fins a principis de desembre, i anirà ampliant-se a altres zones tant del poble com de la platja, a més d’incorporar efectius policials de paisà.

L’Ajuntament, que ha arreplegat nombroses queixes en estos aspectes, demana la màxima col·laboració i la implicació de tots els ciutadans de Tavernes per tal d’aconseguir una ciutat més neta i més respectuosa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt be pero si no multen servirà de ben poc

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord. Els agents en estos casos tenen que ser mes durs.

Anònim ha dit...

Conscienciejar?
Ma dura i multes

La Cotorra de la Vall ha dit...

La paraula friki en sentit més genèric, vol dir persona que, per excèntrica i extravegant, resulta ridícula. Tambe en anglès, freak -d'on ve la parauleta- és el terme que s'ha aplicat de fa segles als monstres, en el sentit de 'humans deformes'.

Estant molt d'acord en moltes coses del comentari, ja veu que no el podem publicar.

Anònim ha dit...

Vinga, ànim, que a la de mil va la bona, o a la de mil u, o a la de mil dos... I en cent anys, tots pelats i tarats i sords com a tàpies i amb fractures greus per haver xafat bones merdes de gos... Vaja, a vore a qui li cau la grossa...