L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 25 d’octubre del 2016

Demà dimecres 26 jornada de lluita contra la revàlida i la LOMCE



Demà dimecres 26 d’octubre hi ha convocada una vaga per demanar la derogació de la LOMCE. La Confederació Estatal de Mares i Pares d’Alumnes (la CEAPA) ha convocat la vaga, a la qual s’ha adherit la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic amb convocatòria de manifestacions València i Castelló de la Plana i concentracions a Alacant per a les famílies i els alumnes. 
 
A altres territoris hi ha convocades vagues generals educatives (Madrid) i vagues parcials (el País Basc), mentre que hi ha convocades manifestacions unitàries a les principals ciutats d’altres zones. 
 
Tots els sindicats, associacions i organitzacions que formen la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic al País Valencià s’han adherit a la convocatòria, una “Jornada de Lluita” per a aconseguir “la retirada immediata de tota la normativa de revàlides imposades pel Ministeri, la reversió de les retallades educatives i la derogació de la LOMCE”. 
 
L’STEPV, membre de la Plataforma, afirma que “el Govern del PP, de moment en funcions, no té legitimitat democràtica i política per a seguir avançant en la imposició de la seua política reaccionària, segregadora, elitista i recentralitzadora”
 
CCOO del PV animen la comunitat educativa a sumar-se a aquesta jornada, manifesten el seu rebuig a la LOMCE i especialment a les revàlides, mentre la UGT-FETE ensenyament, també s’adhereix a la Jornada de Lluita, encara que no ha manifestat el seu parer, ni el de la seua afiliació, tal com han fet altres sindicats.