L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 22 d’octubre del 2016

Fotos de la "pantanà" del 82




Hem rebut al nostre correu unes interessants fotos sobre la pantanà del 82. Ens les ha enviades Joan Mifsud Ciscar, al qual des d'ací li agraïm de tot cor l'aportació. Es la persona que apareix en una de les fotografies.

Ens diu que estan preses les fotografies davant de la Cooperativa Sant Isidre, ja prop del pont sobre el ferrocarril, i de l'antiga Discoteca Lunik, l'actual saló La Font.

La primera foto és molt interessant perquè informa del llac en que es va convertir la zona costanera de Tavernes i del nivell assolit per l'aigua en La Partida, fixeu-vos-hi que només s'aprecien les parts altes dels arbres, i pensem estarà feta uns dies després del 21 d'octubre. Les altres ja són (en una hi ha la data del 3 de novembre) molt més posteriors i fins hi una que segurament estaria presa encara més tard, car es veuen els arbres tallats.

Recordem que molts arbres van morir pel temps que van estar anegats en l'aigua. En aquell temps hi havia moltes pereres a La Partida.