L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 d’octubre del 2016

La Generalitat ha presentat els pressupostos 2017.


Aquest matí el govern de la Generalitat, representat en la figura del conseller d'Hisenda, Vicent Soler, ha entregat a Les Corts el projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2017. L'alcalde de Tavernes i diputat a Corts, que és alhora el portaveu de Compromís a la comissió d'Hisenda, ha estat present a l'acte.

Jordi Joan ha destacat que "els pressupostos segueixen les línies mestres del pacte del Botànic: millorar i expandir les polítiques socials, educatives i sanitàries i donar un horitzó de vida digna al poble valencià. Sense dubte, l'infrafinançament que patim i consentit pel govern de Rajoy serà un obstacle per a dur endavant estes polítiques però no ens rendirem". 

Els pressupostos de la Generalitat del 2017 són de 17.724 milions d'euros, un increment del 2'8 %, i disposa d'una llei d'acompanyament per a la tramitació.

Els presupostoss són de "reconstrucció social i econòmica", a més de reivindicatius perquè tornen a incloure els 1.325 milions d'euros de reclamació del deute financer perquè siguen efectius els principis constitucionals de suficiència i equidad.
El conseller ha destacat que s'ha negat a congelar per tercera vegada els comptes autonòmics perquè això seria un castic afegit als valencians, que tenim tot el dret del món a que la renta per càpita nostra s'acosta a la mitjana estatal.