L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 d’octubre del 2016

L'Ajuntament continua les tasques de neteja dels rius

Amuntegant les canyes
Retirant les canyes amb camió
L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Agricultura que dirigeix el regidor de Compromís, Javier Escrihuela, està procedint a la retirada de canyes i altres restes de vegetació que foren tallades temps arrere amb per facilitar el pas de l'aigua en cas de fortes pluges.

Els treballs s'estan duent a cap en la zona del motor i pont del Tol·lo, lloc on el riu va una gran revolta, i com es pot observar en les fotografies, una maquina lleugera de propietat municipal procedeix a amuntegar les canyes i tota la resta de vegetació de dins per a, posteriorment, una màquina pesant  amb un braç articulat més llarg, procedeix a carregar-los en la cullera del braç i a dipositar-los en la caixa del camió municipal.


 Els resultats del treballs es poden vore també en una de les fotografies, on es veu la zona pròxima la pont del Tol.lo completament neta, sense cap impediment ni possibilitat de que es puga produir un taponament per les canyes. Tema a banda és si les canyes ens arriben des de dalt del curs del Vaca, però el que està clar és l'interés de l'Ajuntament i de la regidoria d'Agricultura en tindre un llit del riu és més net possible per evitar embussos que faciliten desbordaments.

Zona del riu ben neta
Una vegada més, i en són ja unes quantes els darrers mesos, l'Ajuntament procedeix a executar treballs de neteja en els llits dels rius, cas del Vaca, el Badell i el Caixer Riuet, dels fons municipals, encara que no són competències pròpies sinó del Ministeri d'Agricultura que hauria d'actuar a través de Confederació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Han llogat maquines en lloc d'utilitzar la que vaen comprar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si vosté no comprén el que llig, si la seua comprensió lectora està a mínims, no és problema nostre. I sí, semblarà dur que responem així, però es que sembla o bé que vosté es vol burlar de nosaltres o que no s'entera de la pel·lícula.

Ho hem dit ben clar i ben explicat:

Està procedint a la retirada de canyes i altres restes de vegetació que foren tallades temps arrere per facilitar el pas de l'aigua en cas de fortes pluges.

Els treballs s'estan duent a cap en la zona del motor i pont del Tol·lo, lloc on el riu va una gran revolta, i com es pot observar en les fotografies, una maquina lleugera de propietat municipal procedeix a amuntegar les canyes i tota la resta de vegetació de dins per a, posteriorment, una màquina pesant amb un braç articulat més llarg, procedeix a carregar-los en la cullera del braç i a dipositar-los en la caixa del camió municipal.

Punt 1: s'està procedint a retirar les canyes ja tallades abans per la maquina municipal.
Punt 2: una maquina lleugera de propietat municipal amuntega les canyes
Punt 3: Una maquina de braç mes llarg i eixa no es municipal que l'Ajuntament no en te, trau les canyes
Punta 4: Eixes canyes que trau les diposita en un camió municipal.
Punt 5: Eixa tasca no la pot fer la màquina que "vaen" comprar.

Està clar, no? El problema és que tot això estem segurs que vosté ho sap.