L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 26 d’octubre del 2016

L’Ajuntament de Tavernes posa en marxa un nou dispositiu especial per la festivitat de Tot Sants


La Regidoria de Serveis Públics i de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes ha programat nous horaris per tal de facilitar als ciutadans les faenes d'arreglar els nínxols i visitar els difunts. Així mateix la Policia Local ha organitzat un nou operatiu especial per a facilitar el trànsit de vehicles, entre altres.

HORARIS:
-Dissabte 29 i diumenge 30 d'octubre l'horari serà el comprés entre les 8 del matí i les 9 de la nit. 
-Dilluns 31 l'horari especial del Cementeri Municipal de Tavernes serà de 8 del matí a 12 de la nit
-Dimarts 1 de novembre serà de 8 a 21 hores. 
-Dimecres 2 de novembre l'horari especial d'obertura del cementeri serà des de les 8 del matí fins a les 6:30 de la vesprada. La missa dels sants difunts serà a les 10 del matí.

L’Agrupament Escolta Valldigna col·labora, un any més, amb els veïns que tenen dificultats per a arreglar les casetes dels difunts. Els voluntaris estaran els dies 29, 30 i 31, de 5 a 8 de la vesprada, en el Cementeri Municipal, per a ajudar els usuaris a depositar les flors als familiars finats.

La Policia Local també tindrà un operatiu especial per tal de facilitar el trànsit de vehicles i persones per la zona del cementeri durant el cap de setmana. A més, s’ha planificat el servici preventiu de la nit perquè tots gaudisquen dels actes de festa programats; també està previst un control més específic, amb presència policial continuada per la zona dels Sequers, per a evitar actes vandàlics.