L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 19 d’octubre del 2016

L'ajuntament estalvia 1.400 euros al mes amb els dos nous vehicles policials de rènting

La Policia Local de Tavernes disposa de dos nous vehicles de rènting des del passat dilluns. El primer servei que va fer un dels dos vehicles va ser d'escorta a la vicepresidenta de la Generalitat, Mònica Oltra, a la inauguració d'ADISVA, i posteriorment va ser presentats davant de l'Ajuntament.

Els dos nous vehicles substitueixen els dos anteriors que tenien avaries continuades pel constant ús, encara que es va prorrogar dos mesos el rènting pels problemes d'entrega dels nous en època estival. Responen a les necessitats de l’orografia de Tavernes i les funcions policials, tractant-se de vehicles tipus tot camí, de 1600 cc de cilindrada i 130 cv. de potència, amb un consum eficient. Estan retolats segons la normativa policial i disposen d’equipament suficient per a facilitar les tasques als policies de servei.

Els nous dos cotxes de la Policia Local són de rènting i en la licitació s’ha millorat el plec de condicions buscant més eficiència en els vehicles. A banda, s'han presentat més licitadors i així s'ha aconseguit un millor preu mensual del rènting. Cal dir que abans es pagava vora 1.600 euros per vehicle, però amb la nova contractació se’n paguen un poc més de 900 euros i per tant l'estalvia a les arques municipal està vora els 1.400 euros al mes dels dos vehicles.

El disposar de dos vehicles nous no canvia per a res les directrius del servei de la Policia Local que continuen sent les de proximitat al ciutadà, o siga fer menys ús del vehicle per a patrullar i fer patrulles a peu, a més d’establir punts fixos. Una forma preventiva que és més eficient i acosta la Policia al ciutadà, a més de permetre establir serveis preventius de conflictes en zones més concretes. Tot açò sense descuidar el servei en tot el nucli urbà, platja i zona rural de Tavernes.

El col·lectiu policial a partir d'ara disposarà de tres vehicles retolats, a més de la furgoneta cedida per la Prefectura Provincial de Trànsit, dos vehicles no retolats i dos motos escúter, que està previst canviar pròximament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon estalvi

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està previst i ho tindrem en compte. Gràcies C.P.