L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 30 d’octubre del 2016

Leiden no és Tavernes, ni la gent reacciona com alguns de Tavernes.



Què us sembla la fotografía? Bonica, no? Clar que sí, un bonic paisatge de tardor, amb arbres dels quals cauen les fulles i dibuixen una catifa de groc als carrers i, en aquest cas, també al canal.

Ens l’ha enviada un lector des de Leiden (Holanda), amb una carta on comenta algunes coses però hi ha una frase que ens ha sobtat i que reproduïm: “Són moooooolt civilitzats. Ho dic perquè fins i tot els holandesos saben que les fulles cauen a la tardor i saben que l’Ajuntament de Leiden no té la culpa que el canal estiga amb fulles com també els carrers, encara que com a Tavernes també els netegen. I no es queixen perquè saben que forma part del cicle natural dels arbres”. 

I eixa frase ens ha fet recordat la reacció d’alguns vallers en altres anys que, com se sol dir, posaren a caldo l’Ajuntament i els van dir de tot, servei de neteja inclós, perquè de vegades es veien fulles en els carrers, sobre tot en les zones on hi ha arbratge. Recordem en una ocasió que, en un dia de fort vent, els “coros populars” feren bollir les xarxes per les fulles que hi havia en alguns carrers. I era un dia de vent! 
  
Quan ens lliges a Holanda, segurament diràs que Tavernes no és Leiden, com també hi ha gent de Tavernes que no reacciona com la de Leiden. I això és “de Perogrullo”. Gràcies per la foto i la carta, i per seguir-nos des d’Holanda.