L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 d’octubre del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: De apats i vins d'honor, d'ara i d'abans


El blog afí al PP ha criticat la celebració del vi d’honor ofert per l’Ajuntament a les autoritats locals, representats d’associacions locals i convidats a l’acte institucional del 9 d’Octubre.

El/la responsable del blog, amb el seu estil periodístic, critica que el senzill vi d'honor no el servirà una empresa del poble. Si haguessen preguntat, cosa que altres si han fet, sabrien que les empreses del poble van dir a l’Ajuntament que els era impossible per coincidir amb les hores dels esmorzars i de preparar la cuina de migdia O siga, com se sol dir, l’Ajuntament es va buscar la vida. 

Però ja ho solen fer sempre, no pregunten mai, és millor malpensar i llançar les soflames de la crítica a les xarxes amb un evident interès de manipular la realitat.

El blog afí del PP hauria pogut dir també que, quan un no està conforme amb una cosa, si vol mantenir una postura digna el que fa és que abaixa el cap, no hi participa, i de manera discreta fa mutis pel fòrum i se’n va, no assisteix al vi d'honor.

Doncs no, us ho podem assegurar que això no ho feren els regidors del PP, i amb ells els acompanyants. No se n’anaren fins el final, quan les taules ja eren buides.

I després el blog afí divaga: que si no s’afavoreix el treball a Tavernes, i que si patatín i patatán. I de seguida canvi de tema i més critica: si s’ha adjudicat l’escoleta infantil a una empresa de fora. De nou a enredar, perquè ganes són d’enredar amagar que, per qüestió legal, el concurs de l’escoleta era obert i hi podia participar qualsevol empresa europea.

I obliden dir – sempre obliden el que no els convé – que no és el primer cas ni serà l’ultim que empreses de fora executen un treball. Amb govern del PP, tenim el Braç Treballador o la desafortunada reforma de l’Avinguda de la platja, sense col·lector, adjudicades a una empresa de fora en un procediment legal obert. Com l'escoleta.

I encara hi ha més: durant 16 anys de govern del PP a Tavernes, vins d’honor hi ha hagut molts. I quasi sempre (per no dir sempre) els servia Catering Salva, que no cal ni dir, en eixe temps no era una empresa de Tavernes, ni tan sols de la Valldigna.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ben fartets i a criticar en el "diari".