L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 17 d’octubre del 2016

“Sherlock i el quadre màgic” el nou espectacle de Trancadís el dia 23 a la Casa de la Cultura



La regidoria de Cultura que dirigeix Encar Mifsud, de Compromís, ha programat per al pròxim diumenge dia 23 la representació de “Sherlock i el quadre màgic”, la nova producció de Trencadís, que junt amb Idea123, torna a Tavernes després de l’èxit obtingut amb “Pinocho, un musical para soñar”.

Trencadís Produccions aposta per una irresistible història, en què el públic gaudirà del clàssic món del misteri. Hi haurà un desplegament de tecnologia junt amb una trepidant història i unes cançons creades expressament per a l’ocasió.

La Regidoria de Cultura l’ha programada per al diumenge dia 23 d’octubre en la Casa de la Cultura, a les 17.30 hores, en primera funció, i a les 19.30, en segona. L’entrada seran 7.50 euros en taquilla i 6 euros reduïda, que es pot comprar a partir de hui a les 10 en la Casa de la Cultura.

Una entretinguda obra per a viure-la en família i descobrir la fantàstica aventura del detectiu Sherlock Holmes ( interpretat per Miquel Mateu) en companyia dels seus amics Watson (Víctor Lucas) i Adler (Mamen Mengó), amb la novetat de la percepció multisensorial. A més, l’espectador podrà veure projeccions en 3D amb unes ulleres especials. 

Argument: 

Fa uns anys, un dilluns una mica avorrit, poc abans de dinar, va sonar el telèfon de Sherlock Holmes. La galtuda Comtessa de Nata havia quedat bocabadada davant un mig robatori: sí, el seu quadre preferit encara era al seu lloc, però els colors s'havien esfumat.

Sherlock i Watson van observar les empremtes, la finestra, els vidres trencats... Van xuclar una mica la pipa... Ho van tornar a observar tot, una vegada més, però amb la lupa... I res. No van saber que estaven davant un quadre màgic fins que es van posar les misterioses ulleres vermelles i blaves. Una vegada posades, tot es va transformar i van poder travessar la tela, per entrar a un món meravellós.

 A l'interior del quadre es podia caminar pel fons del mar, canviar el color de les flors amb només acariciar-les o observar com el far se situava en una muntanya diferent cada vegada que algú saltava. I allà mateix va ser on van conèixer els personatges clau per resoldre el cas: una jove eixerida, que deia ser la filla del pintor que signava el quadre; i un esmunyedís professor Moriarty, que pretenia robar el tresor que s'amagava en aquella pintura.

L'aventura està servida. Aconseguirà Sherlock Holmes resoldre el cas abans d'arribar al blanc i negre? Qui serà, en realitat, la filleta del quadre? Li anirà bé la faldeta a Moriarty quan es disfressi de l'àvia Joronya? Totes les respostes, el diumenge a la Casa de la Cultura. 

Font inicial: web municipal