L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 d’octubre del 2016

Tavernes acull una jornada informativa per a jóvens emprenedors


La Cambra de Comerç de València i Divalterra (Diputació de València), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, organitzen una jornada informativa dirigida a emprenedors que vulguen dur a cap un projecte empresarial.

Hi haurà la ponència "Aquí mandan las ideas" a càrrec de Pedro Redondo, director general de BILNEA. A més, un representant de Divalterra presentarà el Programa d’Emprenedoria Juvenil que tindrà lloc del 9 al 30 de novembre, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, en la Casa de la Cultura.

El programa pretén donar la formació adequada i proporcionar als jóvens l’oportunitat de crear i posar en marxa la seua pròpia empresa, així com oferir la possibilitat de formalitzar 70 projectes empresarials, que disposaran d’un mentoring de 15 hores durant els 3 primers mesos d’inici de l’activitat.

Tots els que hi estiguen interessats poden informar-se en el Viver d’Empreses de l’Ajuntament o en el Braç Treballador.

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, no t'has equivocat. És la nota de premsa de l'Ajuntament que hem rebut, com ha rebut per exemple "El Quadern d'Enric" que també la té posada de fa temps, quasi al mateix temps que nosaltres.
Ara igual dius que hi ha dos blogs que li fan les notes de premsa a l'Ajuntament, perquè burrades més gran hem vist.

Nota: Ja explicarem als lectors el perquè d'algunes respostes que estem donant encara que de la resposta es dedueix.