L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 d’octubre del 2016

Tavernes millora l'accés de la platja accessible



L’Ajuntament de Tavernes destinarà 23.000 euros per millorar l’accessibilitat de la zona del bany adaptat en la part sud de la platja, en concret, el bany adaptat que hi ha en la denominada “zona Padur”.

 L’objectiu és canviar tota la vorera del carrer, vorera que és molt usada per servir d’accés a l’escala i rampa de la platja de bany adaptat. En la sessió plenària d'aquest mes d'octubre es va aprovar completar la partida inicial que hi havia de 17.000 amb uns altres 6.000 euros provinents d’una modificació de crèdit, que es va aprovar  per unanimitat.

 L’alcalde Jordi Joan indicava que l’obra és un pas més en el treball engegat per Compromís de millorar l’accessibilitat a tot Tavernes.