L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 d’octubre del 2016

Visita institucional de Mònica Oltra a l'Ajuntament de Tavernes


Arribada de la Vicepresidenta a l'Ajuntament

La vicepresidenta de la Generalitat i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, acompanyada del director general, Antonio Raya, ha cursat una visita institucional a l’Ajuntament de Tavernes on s’ha reunit amb l’alcalde Jordi Joan, l’equip de Govern de Compromís i els portaveus dels partits amb representació municipal.

L’alcalde Jordi Joan ha rebut a la vicepresidenta a la porta de l’Ajuntament, i s’han fos amb una forta abraçada, com a millor manera de bandejar els rumors propiciats des de sectors contraris a Compromís de la falta d’enteniment entre els dos polítics.
Mònica Oltra firma en el Llibre d'Or i imatge de la reunió

Mònica Oltra, que ha firmat en el Llibre d’Or de l’Ajuntament, s’ha reunit en la Sala de Comissions amb els polítics local per tractar temes locals, que després l’alcalde Jordi Joan ha explicat en la roda de premsa posterior que ha tingut lloc en el Saló de Plenaris.

El primer a intervindré en la roda de premsa ha estat l’alcalde que ha indicat que s’havia parlat de temes importants per a Tavernes, entre elles la reforma del Jaume II el Just que afirmava “està inclòs dins del pla de infraestructures de la Conselleria Educació” i també s’ha parlat de la posada en marxa d’un Centre de Dia per a les persones majors, per a la qual cosa esperava comptar amb l’assessorament de la Conselleria. 
Manifestacions de l'alcalde
Jordi Joan ha destacat la implicació tant de la vicepresidenta com del director general, Antonio Raya, als quals ha agraït la sensibilitat que han demostrat des del primer moment front al centre ADISVA, a més de l’ajuda que s’havia rebut en totes les qüestions administratives i l’acceleració de les inspecciones perquè el centre s’haja pogut obrir en aquest curs, remarcant que ha estat aquesta implicació la que ha fet que el centre estiga en funcionament.

Monica Oltra ha lloat la gran tasca que està efectuant el govern municipal de Tavernes del qual afirmava que “està treballant molt dur” per afegir que “era una satisfacció estar en un municipi que demostra eixe grau de sensibilitat envers a les persones majors i a les persones amb necessitats especials”. 

La vicepresidenta de la Generalitat, abans de la visita al centre ADISVA, ha reconegut la gran tasca de la societat vallera i que ha fet possible donar treball a 40 persones i això implica “donar-los un treball però fer possible una integració en la societat”. 
Manifestacions d'Oltra
 “Quan dos institucions es posen a cooperar en lloc de competir, ixen els resultats com els que estem veient a Tavernes” afirmava Oltra, per a passar a parlar dels canvis de filosofia en la Generalitat i en la conselleria que dirigeix, on les persones depenents, les que no tenen recursos, han passat a ser prioritàries el que contrari que passava abans, i a més de ser ateses, estan en uns àmbits més afectius “perquè en el fons el que estem parlant és dels sectors de la societat més vulnerables”. 

Al final de la seua intervenció i a preguntes dels periodistes sobre la situació política actual i la possible abstenció del PSOE per facilitar un govern del PP i de Rajoy , ha indicat que això seria donar el govern d’Espanya al partit més corrupte de la història, al partit que ha deixat sense recursos les arques de l’Estat per poder pagar els jubilats (avui s’ha sabut que nomñés hi ha diners fins desembre del 2017) i que ella no era qui per dir al PSOE el que ha de fer.