L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 20 d’octubre del 2016

"Visitant Tavernes de la Valldigna" la nova guia turística general de la nostra ciutat.


Una nova guia gratuïta descobreix la nostra ciutat,  Tavernes de la Valldigna, a tot aquell visitant que vulga endinsar-se en els nostres costums, tradicions, la gastronomia, les festes i els paratges més emblemàtics que poden visitat al nostre terme.

La guia és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Tavernes i el Patronat de Turisme de la Diputació de València, entitats que han publicat aquesta guia gratuïta per a recórrer la ciutat de Tavernes i la platja.

Els visitants podran conéixer el centre històric i explorar cada racó que ofereix el municipi, i descobriran la història a través de la cova del Bolomor, la torre de guaita o l’ermita de Sant Llorenç de l’Alcudiola. Aquestes són algunes de les petjades que han deixat els hòmens al llarg de la història i que l’Ajuntament pretén restaurar i donar valor per a cuidar i promocionar la ciutat de Tavernes.

A més, la guia convida a gaudir de la gastronomia de Tavernes, assaborint els plats i els dolços típics, així com de la cultura, les tradicions i les festes. Els balls populars, la dolçaina i el tabalet, el cant d’albades, els porrats o l’Encontre de Setmana Santa en són algunes.

Els interessats a passejar pels paratges naturals de Tavernes ja disposen d’una guia bàsica que els endinsarà per la Ruta dels Sentits, el Clot de la Font, Sant Llorenç o la muntanya de les Creus.

Aquesta nova guia se suma a la de les rutes senderistes publicades el passat mes de maig sota el títol: “Caminant per Tavernes de la Valldigna”.

Font: web municipal


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es pot descarregar de la web en pdf??

Anònim ha dit...

On la podrem trobar?

La Cotorra de la Vall ha dit...

De tota la vida, i des de fa molts anys, les guies turístiques s'han pogut aconseguir en l'oficina de Turisme.

També solen haver-ne a l'Ajuntament.