L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 28 de novembre del 2016

La reunió de la Taula de Participació d'EDUSI serà dimarts, dia 29


La data de la Taula de Participació de l'EDUSI Valldigna a Tavernes serà demà dimarts 29 de novembre a les 19:30 hores de la vesprada al saló de plenaris. Encara que es va anunciar inicialment per avui dilluns, s'ha hagut de canviar per per problemes d'agenda local.
L'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) de la Valldigna s'està duent a cap en les darreres setmanes amb diferents activitats participatives als pobles de la Valldigna dins del procés de procés de participació pública.

Si primer es van reunir els grups polítics i equips de govern de les quatre localitats valldignenques, després va ser el torn de les reunions amb els representants veïnals i els sectors socials de les localitats. Així, ja s'han celebrat a Barx, Benifairó i Simat amb bona participació. Queda per tant Tavernes que, com queda dit, la realitzarà demà dimarts.

Les reunions tenen com a objectiu posar en valor la Valldigna, també els quatre municipis, i poder trobar una estratègia comú que ens ajude a millorar a tots.