L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 19 de novembre del 2016

L'Ajuntament adapta les aules de l'antiga escoleta infantil com a Centre de Taller Ocupacional



L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat un conjunt d'obres en l’antiga escola infantil “Víctor Calatayud” per tal d’adaptar les aules als usos de taller d’ocupacional i altres finalitats educatives del propi Ajuntament, entre elles formació per a adults (cursos de formació, etc).

El projecte d’obres contempla l’adaptació del centre per obtindré la homologació com a centre de Taller Ocupacional i la inversió prevista és de 14.243 euros. Les obres s'han adjudicat a les empreses locals Felmarp i Selfa.  


Per aconseguir-ho s’eliminarà el barandat que hi ha entre dues classes actuals per tal d’aconseguir una aula com a mínim de 45 metres, superfície que cal per l’homologació  i una segona dependència més menuda que puga servir com a despatx.

Una altre punt contemplat en les obres és la solució als problemes d’accessibilitat del centre a nivell interior, i d’accés als lavabos i serveis higiènics adaptats per a persones amb problemes de mobilitat.


Una vegada acabades les obres, la Generalitat haurà de passar la corresponent revisió per comprovar que tot l’espai compleix la normativa quan a aules habilitades on impartir ensenyaments.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De categoría